Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Pinazas (1457762) - Real Sanchinarro (434575) » 726949342: T75/J9/VI

Liga 726949342 Información oficial sobre el partido 726949342 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.937 (15255)

Las Pinazas Alineación oficial del equipo 'Las Pinazas' en el partido 3 - 1 Real Sanchinarro Alineación oficial del equipo 'Real Sanchinarro' en el partido
Daniel Popescu (12') 1 - 0
1 - 1 Andrea Iapalucci (13')
Vianney Levaillant (48') 2 - 1
Žarko Portolan (63') 3 - 1
Las Pinazas Alineación oficial del equipo 'Las Pinazas' en el partido 3 - 1 Real Sanchinarro Alineación oficial del equipo 'Real Sanchinarro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Las Pinazas Alineación oficial del equipo 'Las Pinazas' en el partido 3 - 0 Real Sanchinarro Alineación oficial del equipo 'Real Sanchinarro' en el partido
Tiene un resultado normal 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Pinazas

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Daniel Popescu de Pinazas aconseguir un gol al minut 12 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 105 Minuto 48 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Lander Nienhuis va descol·locar totalment la defensa contrària i Vianney Levaillant no va perdonar i va marcar el 2 - 1.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pinazas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Žarko Portolan va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Daniel Popescu va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Pinazas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Arne Johansen en un 1 contra 1 amb el porter Jairo Humberto Santos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Pinazas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lander Nienhuis va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jairo Humberto Santos.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 es va veure una gran oportunitat per a Pinazas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Daniel Popescu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Daniel Popescu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Daniel Popescu. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Arne Johansen de Pinazas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vianney Levaillant va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emil Terciu de Pinazas es va emportar una amonestació al minut 9 per provocar un rival.

Real Sanchinarro

Goles Goles

  • 108 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 13, en Jani Sivonen la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Andrea Iapalucci que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.