Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

descariñaos (772794) - Liberbank Granada (118238) » 726949271: T75/J6/VI

Liga 726949271 Información oficial sobre el partido 726949271 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.936 (15254)

descariñaos Alineación oficial del equipo 'descariñaos' en el partido 1 - 1 Liberbank Granada Alineación oficial del equipo 'Liberbank Granada' en el partido
Zvjezdan Papiga (37') 1 - 0
1 - 1 Julio Claudio Aragón (70')
descariñaos Alineación oficial del equipo 'descariñaos' en el partido 1 - 1 Liberbank Granada Alineación oficial del equipo 'Liberbank Granada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
descariñaos Alineación oficial del equipo 'descariñaos' en el partido 2 - 1 Liberbank Granada Alineación oficial del equipo 'Liberbank Granada' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,4 % 0,9 % 11,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

descariñaos

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): El jugador Zvjezdan Papiga de descariñaos, després de 37 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, 郭 (Guo) 仁泰 (Rentai) arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): descariñaos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marco Tobia en un 1 contra 1 amb el porter Esben Kure, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): descariñaos va estar a punt de posar-se per davant al minut 33 però Marco Tobia va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 230 Minuto 40 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Walt Heetebrij, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de descariñaos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marco Tobia va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): descariñaos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 77 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jacco Gudden ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 es va veure una gran oportunitat per a descariñaos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Walt Heetebrij, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Liberbank Granada

Goles Goles

  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): LBKGranada van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 70, quan Julio Claudio Aragón va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): LBKGranada va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mehrdad Khalili va desviar el xut final de Sébastien Valognes després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Sébastien Valognes va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Gianluca Barbey rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Boydens de LBKGranada amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.