Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piflus United (312899) - Kal-El (314761) » 726949007: T75/J9/VI

Liga 726949007 Información oficial sobre el partido 726949007 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.931 (15249)

Piflus United Alineación oficial del equipo 'Piflus United' en el partido 2 - 3 Kal-El Alineación oficial del equipo 'Kal-El' en el partido
0 - 1 Víctor Antón (5')
0 - 2 Juan Salvador Pedriel (22')
Severino Bou (43') 1 - 2
Alfonso Cascales (70') 2 - 2
2 - 3 Víctor Antón (83')
Piflus United Alineación oficial del equipo 'Piflus United' en el partido 2 - 3 Kal-El Alineación oficial del equipo 'Kal-El' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Piflus United Alineación oficial del equipo 'Piflus United' en el partido 3 - 1 Kal-El Alineación oficial del equipo 'Kal-El' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,3 % 3,1 % 17,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piflus United

Goles Goles

  • 101 Minuto 43 (Gol por el centro): El Piflus no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Severino Bou es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Alfonso Cascales s'emportà una gran ovació del públic local al minut 70, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Alfonso Cascales va poder marcar per a Piflus en un servei de cantonada picat per en Francisco Sangrán quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Alfonso Cascales va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 47, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 el Piflus va posar setge sobre la defensa central visitant però en Alfonso Cascales no va estar gens encertat.

Kal-El

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 5, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Víctor Antón es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 22 minuts, el tirador de faltes del Kal-El va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Juan Salvador Pedriel, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Víctor Antón va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Kal-El va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Nasserdine Halidi va desviar el xut final de Niels Partl després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Gaylord Dubois quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nasserdine Halidi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 Nasserdine Halidi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Juan Salvador Pedriel, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Francesc Ramon Delàs va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.