Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD.Castralvo (993394) - FC Ribes Blaves (1334222) » 726948814: T75/J3/VI

Liga 726948814 Información oficial sobre el partido 726948814 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.928 (15246)

CD.Castralvo Alineación oficial del equipo 'CD.Castralvo' en el partido 4 - 1 FC Ribes Blaves Alineación oficial del equipo 'FC Ribes Blaves' en el partido
Brenton Zeka (17') 1 - 0
Ramses Zoomers (36') 2 - 0
José Barategui (42') 3 - 0
3 - 1 Urdatx Gartzia (55')
Johann Degold (83') 4 - 1
CD.Castralvo Alineación oficial del equipo 'CD.Castralvo' en el partido 4 - 1 FC Ribes Blaves Alineación oficial del equipo 'FC Ribes Blaves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CD.Castralvo Alineación oficial del equipo 'CD.Castralvo' en el partido 5 - 0 FC Ribes Blaves Alineación oficial del equipo 'FC Ribes Blaves' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD.Castralvo

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 els aficionats van embogir quan en Brenton Zeka va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de CD.Castralvo.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CD.Castralvo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ramses Zoomers progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de CD.Castralvo pel centre va donar un gran resultat: el gol de José Barategui va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan CD.Castralvo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Johann Degold des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Antonio Muzzani va estar a punt de sentenciar el partit al minut 32, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 39 quan Thomas O'Reilly de CD.Castralvo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, José Barategui gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Enrico Badoni va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, Amancio Gomiero gairebé va marcar per a CD.Castralvo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

FC Ribes Blaves

Goles Goles

  • 151 Minuto 55 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 55, el jugador visitant Urdatx Gartzia va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 74 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Elísio Cunha va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Luigi Antonio Pasquato va xutar a fora.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Jonathan Misrun va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Rémi Houillon no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Max Depreter va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Rémi Houillon.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 61 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Diego León Borrero s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.