Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Lionel Messi (1437764) - Ponteceso FC (775293) » 726948159: T75/J7/VI

Liga 726948159 Información oficial sobre el partido 726948159 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.916 (15234)

CF Lionel Messi Alineación oficial del equipo 'CF Lionel Messi' en el partido 3 - 1 Ponteceso FC Alineación oficial del equipo 'Ponteceso FC' en el partido
Macario Peláez (2') 1 - 0
1 - 1 Pedro Cosco (15')
Radu-Marian Dumitru (26') 2 - 1
Andrea Ghiberti (85') 3 - 1
CF Lionel Messi Alineación oficial del equipo 'CF Lionel Messi' en el partido 3 - 1 Ponteceso FC Alineación oficial del equipo 'Ponteceso FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CF Lionel Messi Alineación oficial del equipo 'CF Lionel Messi' en el partido 5 - 0 Ponteceso FC Alineación oficial del equipo 'Ponteceso FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Lionel Messi

Goles Goles

  • 115 Minuto 2 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Macario Peláez era molt més ràpid que el defensa Antal Csizmadia. Al minut 2, el jugador de Lionel va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 els aficionats van embogir quan en Radu-Marian Dumitru va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Lionel.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Andrea Ghiberti va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Radu-Marian Dumitru va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Ernest Orpí va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ernest Orpí al minut 33 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Francisco Mendoza va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Radu-Marian Dumitru, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Macario Peláez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El jugador local Francisco Mayor per poc que no incrementa el marcador al minut 60. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ernest Orpí va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Toader Abramovici va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Lionel que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Mendoza de Lionel va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Ponteceso FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 15 en Sylvain Moles va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Pedro Cosco podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Ponteceso van sortir al contraatac al minut 34, però Pedro Cosco va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 260 Minuto 48 (Ocasión de falta): En Pedro Cosco, al minut 48 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eyðbjørn Christiansen de Ponteceso es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Cosco de Ponteceso amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.