Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ausina CF (800204) - Portadores del Esferico (1364975) » 726947333: T75/J11/VI

Liga 726947333 Información oficial sobre el partido 726947333 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.901 (15219)

Ausina CF Alineación oficial del equipo 'Ausina CF' en el partido 4 - 0 Portadores del Esferico Alineación oficial del equipo 'Portadores del Esferico' en el partido
Simeon Marin (9') 1 - 0
Juan Emanuel (10') 2 - 0
Virgilio Tognozzi (52') 3 - 0
Jean-Pascal Tetejeune (62') 4 - 0
Ausina CF Alineación oficial del equipo 'Ausina CF' en el partido 4 - 0 Portadores del Esferico Alineación oficial del equipo 'Portadores del Esferico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Ausina CF Alineación oficial del equipo 'Ausina CF' en el partido 6 - 0 Portadores del Esferico Alineación oficial del equipo 'Portadores del Esferico' en el partido
Tiene mala suerte 5.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ausina CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Ausina va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Simeon Marin va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 10 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ausina va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juan Emanuel progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Virgilio Tognozzi es va introduir dins la defensa central al minut 52, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Ausina pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jean-Pascal Tetejeune va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Simeon Marin es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rudolf Potocký de Ausina la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Roman Nachtmann de Ausina va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Portadores del Esferico

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Portadores van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ivan Patapov va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Sipko Bergkamp no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Orlando Domingues estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 68 en Alex Bortolato va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Andrea Menditto va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Orlando Domingues de Portadores es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alex Bortolato de Portadores va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.