Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Picachu02 (313015) - RCD Nueva España F.C (1365126) » 726946977: T75/J6/VI

Liga 726946977 Información oficial sobre el partido 726946977 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.895 (15213)

Picachu02 Alineación oficial del equipo 'Picachu02' en el partido 0 - 0 RCD Nueva España F.C Alineación oficial del equipo 'RCD Nueva España F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Picachu02 Alineación oficial del equipo 'Picachu02' en el partido 2 - 0 RCD Nueva España F.C Alineación oficial del equipo 'RCD Nueva España F.C' en el partido
Tiene mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Picachu02

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): İsmet Pençe quasi marca en una jugada assajada de córner que Keijo Laine havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 240 Minuto 51 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Picachu02 sortien al contraatac. La falta llançada per Blas Sáenz va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Blas Sáenz de Picachu02 es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.

RCD Nueva España F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): N.España van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 3, però Roberto Argomenni va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de N.España va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gevorg Aslanyan, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Svein Elton va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Erno Levänen va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 209 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Paolo Rughetti va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Gabriel Tărcan. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): En Paolo Rughetti va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de N.España va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Erno Levänen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paolo Rughetti de N.España la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.