Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

els bordegassos team (310005) - Atlético Railtrack (1338496) » 726946870: T75/J7/VI

Liga 726946870 Información oficial sobre el partido 726946870 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.893 (15211)

els bordegassos team Alineación oficial del equipo 'els bordegassos team' en el partido 3 - 1 Atlético Railtrack Alineación oficial del equipo 'Atlético Railtrack' en el partido
Elias Knoll (25') 1 - 0
1 - 1 Giangiacomo Di Noia (26')
Owe Vestli (81') 2 - 1
Attila Hering (83') 3 - 1
els bordegassos team Alineación oficial del equipo 'els bordegassos team' en el partido 3 - 1 Atlético Railtrack Alineación oficial del equipo 'Atlético Railtrack' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
els bordegassos team Alineación oficial del equipo 'els bordegassos team' en el partido 2 - 0 Atlético Railtrack Alineación oficial del equipo 'Atlético Railtrack' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

els bordegassos team

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Elias Knoll de bordegasos aconseguir un gol al minut 25 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): bordegasos va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 81 Owe Vestli va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Attila Hering va incrementar l'avantatge de bordegasos amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Elias Knoll del bordegasos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 208 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Endrich Niehaus de bordegasos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Benedict Wickham que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Attila Hering va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Chiscu Zalla va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): bordegasos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vito Mutterle ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76, Norbert Korsós arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Owe Vestli de bordegasos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Atlético Railtrack

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Giangiacomo Di Noia que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Owe Vestli haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Atleti al minut 32.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Carlos Bonamusa.