Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Recreativo Granada CF (989948) - els bordegassos team (310005) » 726946868: T75/J6/VI

Liga 726946868 Información oficial sobre el partido 726946868 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.893 (15211)

Recreativo Granada CF Alineación oficial del equipo 'Recreativo Granada CF' en el partido 0 - 2 els bordegassos team Alineación oficial del equipo 'els bordegassos team' en el partido
0 - 1 Luan Mino (23')
0 - 2 Elias Knoll (69')
Recreativo Granada CF Alineación oficial del equipo 'Recreativo Granada CF' en el partido 0 - 2 els bordegassos team Alineación oficial del equipo 'els bordegassos team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Recreativo Granada CF Alineación oficial del equipo 'Recreativo Granada CF' en el partido 1 - 5 els bordegassos team Alineación oficial del equipo 'els bordegassos team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recreativo Granada CF

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Damián Vado.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bogdan Socoliuc de Recreativo es va guanyar la targeta groga merescudament.

els bordegassos team

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a bordegasos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Luan Mino.
  • 180 Minuto 69 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 69 pels visitants. En Elias Knoll va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): bordegasos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gerald de Groot va desviar el xut final de Attila Hering després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Benedict Wickham va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Benedict Wickham es va quedar sol davant del porter, al minut 64. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Söncke Ruhrberg de bordegasos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 68 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Benedict Wickham després de 75 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gerald de Groot va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Owe Vestli de bordegasos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.