Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bético (796687) - Barrablás (994280) » 726946584: T75/J5/VI

Liga 726946584 Información oficial sobre el partido 726946584 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.888 (15206)

Bético Alineación oficial del equipo 'Bético' en el partido 3 - 0 Barrablás Alineación oficial del equipo 'Barrablás' en el partido
Elvis Alicino (27') 1 - 0
Pantelis Gagalis (40') 2 - 0
Mauricio Hualpa (78') 3 - 0
Bético Alineación oficial del equipo 'Bético' en el partido 3 - 0 Barrablás Alineación oficial del equipo 'Barrablás' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bético Alineación oficial del equipo 'Bético' en el partido 2 - 0 Barrablás Alineación oficial del equipo 'Barrablás' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bético

Goles Goles

  • 124 Minuto 27 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 27 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Elvis Alicino llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Bético va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Talal Bouderbala, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pantelis Gagalis que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mauricio Hualpa, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Bético.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Al minut 14, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 21 per blocar una centrada d'en Jerardo Umpanera va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bético.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 34 quan Guillaume Lac de Bético gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jerardo Umpanera per poc que no incrementa el marcador al minut 36. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Martín Reina va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Passaven 70 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jerardo Umpanera va rematar alt.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Pantelis Gagalis gairebé va marcar per a Bético des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vilhelm Flyvbjerg de Bético amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Barrablás

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): Barrablás van sortir al contraatac al minut 15, però Stelian Acsinte va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Mauricio Hualpa no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Mario Utrillas estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Barrablás va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Fabián Bohórquez es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Barrablás sortien al contraatac. La falta llançada per Valentino Pennacchia va sortir força alta sense massa perill.
  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Fabián Bohórquez va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Barrablás van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 76, però Mario Utrillas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.