Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TORA BORA JUNIORS (440642) - Celta CJC (1432422) » 726945852: T75/J4/VI

Liga 726945852 Información oficial sobre el partido 726945852 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.875 (15193)

TORA BORA JUNIORS Alineación oficial del equipo 'TORA BORA JUNIORS' en el partido 0 - 2 Celta CJC Alineación oficial del equipo 'Celta CJC' en el partido
0 - 1 István Guda (4')
0 - 2 Sam Rahman Eisa (34')
TORA BORA JUNIORS Alineación oficial del equipo 'TORA BORA JUNIORS' en el partido 0 - 2 Celta CJC Alineación oficial del equipo 'Celta CJC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TORA BORA JUNIORS Alineación oficial del equipo 'TORA BORA JUNIORS' en el partido 2 - 0 Celta CJC Alineación oficial del equipo 'Celta CJC' en el partido
Tiene mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TORA BORA JUNIORS

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Pavel Machotka va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 37 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): JUNIORS va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Pavel Machotka va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Pelayo Garaicoa va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Josef Lenkewitz va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 200 Minuto 42 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 42. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Leif Einarsson la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del JUNIORS van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Younes Samani, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Younes Samani va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 67 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Alfonso 'Chocho' Piñeros no oblidarà el que li va passar durant el minut 85. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): JUNIORS va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Alfonso 'Chocho' Piñeros va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): JUNIORS va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 89 que Pelayo Garaicoa no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Celta CJC

Goles Goles

  • 115 Minuto 4 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Amaro Negreiros no va poder aturar István Guda de Celta, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 4 el 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Sam Rahman Eisa va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 34, i va fer pujar el 0 - 2 per a Celta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Celta va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Luděk Velčovský, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Celta van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 43, però el xut de Enrique Collandra des de l'esquerra va sortir desviat.