Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Blanquiazul C.F. (1588650) - _Vigo_ (48203) » 726944643: T75/J10/VI

Liga 726944643 Información oficial sobre el partido 726944643 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.853 (15171)

Atletico Blanquiazul C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletico Blanquiazul C.F.' en el partido 1 - 4 _Vigo_ Alineación oficial del equipo '_Vigo_' en el partido
0 - 1 Matej Mesojedec (13')
0 - 2 Matej Mesojedec (21')
0 - 3 Rossano Mitrione (50')
0 - 4 Gerard Schildknecht (59')
Francisco Javier Marqués (89') 1 - 4
Atletico Blanquiazul C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletico Blanquiazul C.F.' en el partido 1 - 4 _Vigo_ Alineación oficial del equipo '_Vigo_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Blanquiazul C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletico Blanquiazul C.F.' en el partido 2 - 1 _Vigo_ Alineación oficial del equipo '_Vigo_' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,8 % 10,0 % 23,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Blanquiazul C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ethan Jones la va rematar Francisco Javier Marqués amb una magnífica volea que va fer pujar per a Blanquiazul el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Francisco Javier Marqués va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Blanquiazul se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Włodzimierz Dobrowolski no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Włodzimierz Dobrowolski va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al 58, Włodzimierz Dobrowolski hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Jaime Ardizoglou. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Blanquiazul va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Francisco Javier Marqués va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

_Vigo_

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): _Vigo_ agafava avantatge al minut 13 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Matej Mesojedec amb mestria.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Matej Mesojedec va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 21, i va fer pujar el 0 - 2 per a _Vigo_.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Rossano Mitrione de _Vigo_ va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 50. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): El _Vigo_ era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Gerard Schildknecht va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Miklós Cabafi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gulraiz Khalid no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Hans-Erik Norup, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 35 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. _Vigo_ va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de _Vigo_ va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rossano Mitrione, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Prodromos Tsirliagkos de _Vigo_ es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.