Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estepona C.F. (794639) - Tarambanas (776675) » 726944500: T75/J2/VI

Liga 726944500 Información oficial sobre el partido 726944500 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.851 (15169)

Estepona C.F. Alineación oficial del equipo 'Estepona C.F.' en el partido 1 - 2 Tarambanas Alineación oficial del equipo 'Tarambanas' en el partido
0 - 1 昌典 (Masanori) 岡本 (Okamoto) (36')
Jeremy Sievi (65') 1 - 1
1 - 2 Rodrigo Sancha (69')
Estepona C.F. Alineación oficial del equipo 'Estepona C.F.' en el partido 1 - 2 Tarambanas Alineación oficial del equipo 'Tarambanas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estepona C.F. Alineación oficial del equipo 'Estepona C.F.' en el partido 3 - 0 Tarambanas Alineación oficial del equipo 'Tarambanas' en el partido
Tiene mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estepona C.F.

Goles Goles

  • 114 Minuto 65 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 65. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Jeremy Sievi va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Sibald Hietbrink va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Estepona se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Joaquín Chaves va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Jesús Beneitez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 el Estepona va posar setge sobre la defensa central visitant però en Víctor Isarre no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Dagoberto Málaga quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Dagoberto Málaga va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Sibald Hietbrink va estar a punt de marcar al minut 74 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Jeremy Sievi va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín Chaves de Estepona es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): İlhan Berkan de Estepona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tarambanas

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de 昌典 (Masanori) 岡本 (Okamoto) que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 190 Minuto 69 (Gol de falta): En Rodrigo Sancha conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-2

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Tarambanas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 32, però 昌典 (Masanori) 岡本 (Okamoto) va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Tarambanas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dawid Jezierski, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Martin Gergő va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 208 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Andrei Cincă va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 67. En Carlos Curvas va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, un refús desafortunat de Ottorino Rivaben, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Martin Gergő no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.