Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sirious Furon (1415646) - Els pistoletes (1457110) » 726944236: T75/J7/VI

Liga 726944236 Información oficial sobre el partido 726944236 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.846 (15164)

Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido 0 - 1 Els pistoletes Alineación oficial del equipo 'Els pistoletes' en el partido
0 - 1 Ningbé Xaci (79')
Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido 0 - 1 Els pistoletes Alineación oficial del equipo 'Els pistoletes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido 0 - 1 Els pistoletes Alineación oficial del equipo 'Els pistoletes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sirious Furon

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Sirious sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pavel Warmerdam, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 11 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Sirious van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 71, però el xut de Isidro 'O Meigo' Mateos Romero des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sirious va anar a parar a la dreta de l'atac on en Agustín Bodera, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Agustín Bodera va rebre molts aplaudiments. Al minut 77 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Els pistoletes

Goles Goles

  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 79, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ningbé Xaci es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 10 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Olexiy Matsigura al minut 10 semblava entrar, però Alejandro Villota va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Daniel Gonçalves Vicente ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Clemente Specchio que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): pistoletes va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 70, quan Olexiy Matsigura va quedar-se sol davant el porter Alejandro Villota, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del pistoletes van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ningbé Xaci, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.