Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sirious Furon (1415646) - los ilustres c.f. (1454948) » 726944229: T75/J5/VI

Liga 726944229 Información oficial sobre el partido 726944229 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.846 (15164)

Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido 0 - 3 los ilustres c.f. Alineación oficial del equipo 'los ilustres c.f.' en el partido
0 - 1 León Gómez (39')
0 - 2 Tănase Perju (77')
0 - 3 José María Mesa (78')
Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido 0 - 3 los ilustres c.f. Alineación oficial del equipo 'los ilustres c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido 0 - 3 los ilustres c.f. Alineación oficial del equipo 'los ilustres c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sirious Furon

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sirious va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Isidro 'O Meigo' Mateos Romero, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 209 Minuto 10 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Gabriel Teribia, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a ilustres, però Dinis Barros no va poder encertar el xut.
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Heng Heang va fer una magnífica centrada, però la rematada de Arend Smolders va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabriel Teribia de Sirious va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

los ilustres c.f.

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En León Gómez va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Tănase Perju va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan José María Mesa va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Stefan Tzilev va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pál Nemere que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Federico Maiellaro va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Tănase Perju quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alejandro Villota, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, el ilustres va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Federico Maiellaro s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Martyn Othman després de 72 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alejandro Villota va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Federico Maiellaro va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.