Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.A Florecillas Silvestres (437907) - Chua United (307902) » 726943675: T75/J6/VI

Liga 726943675 Información oficial sobre el partido 726943675 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.836 (15154)

C.A Florecillas Silvestres Alineación oficial del equipo 'C.A Florecillas Silvestres' en el partido 6 - 0 Chua United Alineación oficial del equipo 'Chua United' en el partido
Francisco Medina Carvajal (12') 1 - 0
Álvaro López (20') 2 - 0
Álvaro López (21') 3 - 0
Álvaro López (23') 4 - 0
Freerk Beekhuis (82') 5 - 0
Francisco Medina Carvajal (88') 6 - 0
C.A Florecillas Silvestres Alineación oficial del equipo 'C.A Florecillas Silvestres' en el partido 6 - 0 Chua United Alineación oficial del equipo 'Chua United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
C.A Florecillas Silvestres Alineación oficial del equipo 'C.A Florecillas Silvestres' en el partido 7 - 0 Chua United Alineación oficial del equipo 'Chua United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A Florecillas Silvestres

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 els aficionats van embogir quan en Francisco Medina Carvajal va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Florecillas.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Amb 20 minuts jugats, en Álvaro López va augmentar l'avantatge de Florecillas a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Florecillas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Álvaro López va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del United. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Álvaro López la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Florecillas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 23.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Freerk Beekhuis va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 115 Minuto 88 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Francisco Medina Carvajal era molt més ràpid que el defensa Josu Ferrer. Al minut 88, el jugador de Florecillas va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Domenico Panti. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Domenico Panti gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Quintans va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en José Antonio Inglés, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Fausto Scanzi gairebé va marcar per a Florecillas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carsten Sterremans es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Chua United

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Edmundo Murias de United va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.