Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sparta de Sibaris (995052) - C.A Florecillas Silvestres (437907) » 726943669: T75/J5/VI

Liga 726943669 Información oficial sobre el partido 726943669 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.836 (15154)

Sparta de Sibaris Alineación oficial del equipo 'Sparta de Sibaris' en el partido 2 - 0 C.A Florecillas Silvestres Alineación oficial del equipo 'C.A Florecillas Silvestres' en el partido
Julio César Sánchez (49') 1 - 0
Ricardo Garzo (63') 2 - 0
Sparta de Sibaris Alineación oficial del equipo 'Sparta de Sibaris' en el partido 2 - 0 C.A Florecillas Silvestres Alineación oficial del equipo 'C.A Florecillas Silvestres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sparta de Sibaris Alineación oficial del equipo 'Sparta de Sibaris' en el partido 2 - 0 C.A Florecillas Silvestres Alineación oficial del equipo 'C.A Florecillas Silvestres' en el partido
Tiene un resultado normal 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sparta de Sibaris

Goles Goles

  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Sibaris va ser Julio César Sánchez.
  • 119 Minuto 63 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Joel Lleonart el va rematar Ricardo Garzo amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Manolo Espinal va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 es va veure una gran oportunitat per a Sibaris per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Miguel Noreña, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44, Cesc Guitart arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Sibaris ho intentava per la dreta per mitjà de Pepe Meléndez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Ricardo Garzo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Diego Martínez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En José Manuel Araque, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

C.A Florecillas Silvestres

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Florecillas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fausto Scanzi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Florecillas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 44, però José Antonio Inglés va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 205 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Fergus McNamara era fer passades de llarga distància. Al minut 56 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Immo Köb però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Florecillas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Francisco Medina Carvajal, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Freerk Beekhuis de Florecillas es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.