Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.A Florecillas Silvestres (437907) - fcsots (434554) » 726943665: T75/J4/VI

Liga 726943665 Información oficial sobre el partido 726943665 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.836 (15154)

C.A Florecillas Silvestres Alineación oficial del equipo 'C.A Florecillas Silvestres' en el partido 0 - 0 fcsots Alineación oficial del equipo 'fcsots' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.A Florecillas Silvestres Alineación oficial del equipo 'C.A Florecillas Silvestres' en el partido 2 - 1 fcsots Alineación oficial del equipo 'fcsots' en el partido
Tiene mala suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,0 % 1,2 % 12,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A Florecillas Silvestres

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Domenico Panti va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 208 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fergus McNamara de Florecillas va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Immo Köb es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Orlando Duarte va estar a punt d'avançar els locals al minut 76 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Florecillas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Carsten Sterremans va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Federico Menchaca haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Florecillas al minut 80.

fcsots

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Francisco Medina Carvajal va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Samuel Simões va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Ramon Gros va estar a punt de posar per davant a fcsots amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Diego Martínez va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Diprizio de fcsots la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.