Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gambiteros (1599032) - Molledo CF (776629) » 726943575: T75/J9/VI

Liga 726943575 Información oficial sobre el partido 726943575 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.834 (15152)

Gambiteros Alineación oficial del equipo 'Gambiteros' en el partido 2 - 2 Molledo CF Alineación oficial del equipo 'Molledo CF' en el partido
0 - 1 Pablo Foquet (39')
0 - 2 Pablo Foquet (40')
Gotthold Ephraim Sander-Grünspan (59') 1 - 2
Jonathan Bujeda (67') 2 - 2
Gambiteros Alineación oficial del equipo 'Gambiteros' en el partido 2 - 2 Molledo CF Alineación oficial del equipo 'Molledo CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gambiteros Alineación oficial del equipo 'Gambiteros' en el partido 3 - 1 Molledo CF Alineación oficial del equipo 'Molledo CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,4 % 1,3 % 13,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gambiteros

Goles Goles

  • 102 Minuto 59 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Gambiteros van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Gotthold Ephraim Sander-Grünspan en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Jonathan Bujeda s'emportà una gran ovació del públic local al minut 67, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Gotthold Ephraim Sander-Grünspan va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Giuliano De Viti, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jaizkibel Mikelajauregi va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Juan González Valle va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Molledo. La jugada d'estratègia del Gambiteros per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Gotthold Ephraim Sander-Grünspan va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Manu Vega del Gambiteros ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 201 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Naïm Khyam va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 47 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Juan González Valle i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Gambiteros, però el xut de Adza Chriki va sortir bastant desviat.

Molledo CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Passats 39 minuts de partit, Molledo es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Pablo Foquet es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Pablo Foquet va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Molledo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Luis Roberto Vera va desviar el xut final de Vince Ongai després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Vince Ongai quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Xavi Fornós va fer una magnífica centrada, però la rematada de Gabriel Nagore va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Rafa Castellnou, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Rafa Castellnou va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Xavi Fornós de Molledo es va guanyar la targeta groga merescudament.