Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chérie Wines (801600) - Yayos Vallecano (779750) » 726943445: T75/J5/VI

Liga 726943445 Información oficial sobre el partido 726943445 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.832 (15150)

Chérie Wines Alineación oficial del equipo 'Chérie Wines' en el partido 5 - 1 Yayos Vallecano Alineación oficial del equipo 'Yayos Vallecano' en el partido
Alejandro Garagarza (36') 1 - 0
Ignacio Sanz (37') 2 - 0
Alejandro Garagarza (50') 3 - 0
3 - 1 Giovanni Oquendo (52')
Ignacio Sanz (58') 4 - 1
Alejandro Garagarza (62') 5 - 1
Chérie Wines Alineación oficial del equipo 'Chérie Wines' en el partido 5 - 1 Yayos Vallecano Alineación oficial del equipo 'Yayos Vallecano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Chérie Wines Alineación oficial del equipo 'Chérie Wines' en el partido 5 - 0 Yayos Vallecano Alineación oficial del equipo 'Yayos Vallecano' en el partido
Tiene un resultado normal 5.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chérie Wines

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 36 gràcies a la jugada de Alejandro Garagarza, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, Chérie va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ignacio Sanz, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 116 Minuto 50 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Oliver van Hemert sempre és una garantia. Al minut 50, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Alejandro Garagarza marcar el 3 - 0 per al Chérie.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ignacio Sanz, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Chérie.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Alejandro Garagarza de Chérie va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 13 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Alban Chantereau va enviar un xut des de 40 metres al minut 13, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ernesto Mariscal! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29, Alban Chantereau arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Oliver van Hemert que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El jugador local Üzeyir Baykın per poc que no incrementa el marcador al minut 51. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Casimiro de Son va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Vitor Catarinense va estar a punt de sentenciar el partit al minut 68, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Logan Stock de Chérie es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ernesto Mariscal de Chérie va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Yayos Vallecano

Goles Goles

  • 186 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 3 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Yayos. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Giovanni Oquendo va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Yayos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Simón Bravo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 14 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Yayos van sortir al contraatac amb encert al minut 83, però Gualtiero Frenna no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Antonio Abrami de Yayos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ambrosio Abona de Yayos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.