Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Tuercebotas (313682) - Chérie Wines (801600) » 726943441: T75/J4/VI

Liga 726943441 Información oficial sobre el partido 726943441 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.832 (15150)

CD Tuercebotas Alineación oficial del equipo 'CD Tuercebotas' en el partido 1 - 6 Chérie Wines Alineación oficial del equipo 'Chérie Wines' en el partido
0 - 1 Alban Chantereau (23')
0 - 2 Willy Rotenhan (25')
Claude Gouraud (32') 1 - 2
1 - 3 Óscar Pérez (69')
1 - 4 Ignacio Sanz (75')
1 - 5 Ernesto Mariscal (77')
1 - 6 Rolando Guanes (79')
CD Tuercebotas Alineación oficial del equipo 'CD Tuercebotas' en el partido 1 - 6 Chérie Wines Alineación oficial del equipo 'Chérie Wines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CD Tuercebotas Alineación oficial del equipo 'CD Tuercebotas' en el partido 0 - 4 Chérie Wines Alineación oficial del equipo 'Chérie Wines' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Tuercebotas

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Tuercebotas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Claude Gouraud va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Arlindo Orlando Caitano Sábio va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tuercebotas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gustavo Amado va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Gustavo Amado hauria d'haver estat gol al minut 65 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Ursino de Tuercebotas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Chérie Wines

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Passats 23 minuts de partit, Chérie es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Alban Chantereau es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 25 (Gol de penalti): Al minut 25 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Chérie, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Willy Rotenhan va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, un xut de Óscar Pérez des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 75 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Chérie. A fi d'aconseguir el 1 - 4, van tocar-la en curt per tal que Ignacio Sanz xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Ştefan Predoiu va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Chérie, Ernesto Mariscal, que va marcar, sense saber com, el 1 - 5.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 79 de partit va donar a Chérie l'avantatge per 1 - 6. Rolando Guanes en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Ernesto Mariscal de Chérie, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ernesto Mariscal va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Üzeyir Baykın va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Óscar Pérez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Alban Chantereau va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 73 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Willy Rotenhan al minut 73.