Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciudad de Huelva (491376) - Osetas C.F. (800620) » 726943111: T75/J5/VI

Liga 726943111 Información oficial sobre el partido 726943111 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.826 (15144)

Ciudad de Huelva Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Huelva' en el partido 2 - 2 Osetas C.F. Alineación oficial del equipo 'Osetas C.F.' en el partido
Sascha Bormbrook (36') 1 - 0
Gianluca Carlo Valenzano (80') 2 - 0
2 - 1 Bernhard Koliander (87')
2 - 2 Bernhard Koliander (88')
Ciudad de Huelva Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Huelva' en el partido 2 - 2 Osetas C.F. Alineación oficial del equipo 'Osetas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ciudad de Huelva Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Huelva' en el partido 2 - 1 Osetas C.F. Alineación oficial del equipo 'Osetas C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,2 % 1,3 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciudad de Huelva

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Passats 36 minuts, Sascha Bormbrook, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Huelva es posava per davant!
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Huelva va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Gianluca Carlo Valenzano va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Idir Talal! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Gianluca Carlo Valenzano va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Huelva se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Landor Garcés. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Christian Lamonato gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kirill Varabin va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Miguel Ribera, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ladislav Libra de Huelva amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Osetas C.F.

Goles Goles

  • 154 Minuto 87 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Bernhard Koliander. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 164 Minuto 88 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Bernhard Koliander de Osetas va marcar de penal l'empat al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Osetas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Juan Antonio Maldonado va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Álex Olalla va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ireneusz Wypasek, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Osetas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ireneusz Wypasek va desviar el xut final de Juan Antonio Maldonado després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 260 Minuto 57 (Ocasión de falta): El jugador visitant Bernhard Koliander va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 57 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mujibur Haque de Osetas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.