Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Les Fonts CF (1420357) - CF Vila del Pingüí (990739) » 726943075: T75/J10/VI

Liga 726943075 Información oficial sobre el partido 726943075 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.825 (15143)

Les Fonts CF Alineación oficial del equipo 'Les Fonts CF' en el partido 0 - 3 CF Vila del Pingüí Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüí' en el partido
0 - 1 Jesús Cubides (29')
0 - 2 Octave Belpaire (37')
0 - 3 Joan Lluís Genovard (76')
Les Fonts CF Alineación oficial del equipo 'Les Fonts CF' en el partido 0 - 3 CF Vila del Pingüí Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Les Fonts CF Alineación oficial del equipo 'Les Fonts CF' en el partido 0 - 2 CF Vila del Pingüí Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüí' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Fonts CF

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Fabricio Casla va poder marcar per a Fonts en un servei de cantonada picat per en Lefteris Tsokataridis quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 290 Minuto 22 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Sam Naessens era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 22. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Sam Naessens va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Fonts que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Francesc Puigdefàbregues va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Al minut 28 en Rafael Sánchez-Bella va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francesc Puigdefàbregues.

CF Vila del Pingüí

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Passats 29 minuts de partit, CFVILA es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jesús Cubides es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Octave Belpaire va augmentar l'avantatge de CFVILA a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Joan Lluís Genovard, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Octave Belpaire va estar a punt de posar per davant a CFVILA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Tilo Scharein va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Lefteris Tsokataridis no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Krum Trifonov estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): CFVILA quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Krum Trifonov va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Joan Lluís Genovard va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Erasmo Arias, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 65 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. CFVILA va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Krum Trifonov va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jesús Cubides, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jesús Cubides va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.