Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Puerto Banús FC (1585806) - cagarrutos f.c. (1434979) » 726942838: T75/J7/VI

Liga 726942838 Información oficial sobre el partido 726942838 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.821 (15139)

Puerto Banús FC Alineación oficial del equipo 'Puerto Banús FC' en el partido 0 - 2 cagarrutos f.c. Alineación oficial del equipo 'cagarrutos f.c.' en el partido
0 - 1 Pablo Pianica (40')
0 - 2 Pablo Pianica (69')
Puerto Banús FC Alineación oficial del equipo 'Puerto Banús FC' en el partido 0 - 2 cagarrutos f.c. Alineación oficial del equipo 'cagarrutos f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Puerto Banús FC Alineación oficial del equipo 'Puerto Banús FC' en el partido 2 - 0 cagarrutos f.c. Alineación oficial del equipo 'cagarrutos f.c.' en el partido
Tiene mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puerto Banús FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en György Dobsa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Miguel Saenz Romero del Puerto ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a Puerto per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Lauritz Wolff, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En György Dobsa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Puerto se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Cristián Page hauria d'haver estat gol al minut 62 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, György Dobsa va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de György Dobsa va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 87 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Tom Uvijn de Puerto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

cagarrutos f.c.

Goles Goles

  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): mariclones sabia com jugar al contraatac, i al minut 40, Pablo Pianica va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, un xut de Pablo Pianica des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): En Daniele Fontecedro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de mariclones va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alwin Motzki, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Pablo Pianica de mariclones va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 84 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.