Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Banshee Sheriffs (993640) - Chiquikrater (1435694) » 726942829: T75/J5/VI

Liga 726942829 Información oficial sobre el partido 726942829 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.821 (15139)

Banshee Sheriffs Alineación oficial del equipo 'Banshee Sheriffs ' en el partido 3 - 0 Chiquikrater Alineación oficial del equipo 'Chiquikrater' en el partido
Virgílio França (6') 1 - 0
George 'Jungle' Membe (19') 2 - 0
Riad Najjar (35') 3 - 0
Banshee Sheriffs Alineación oficial del equipo 'Banshee Sheriffs ' en el partido 3 - 0 Chiquikrater Alineación oficial del equipo 'Chiquikrater' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Banshee Sheriffs Alineación oficial del equipo 'Banshee Sheriffs ' en el partido 4 - 0 Chiquikrater Alineación oficial del equipo 'Chiquikrater' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Banshee Sheriffs

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Jurgen Joeloemsing va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Sheriffs, Virgílio França, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Sheriffs va aconseguir el 2 - 0 quan George 'Jungle' Membe va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Riad Najjar de Sheriffs va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24, Norbert Thiemel gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però István Bartalos va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Norbert Thiemel va estar a punt de sentenciar el partit al minut 25, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): George 'Jungle' Membe una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 27, però una magnífica aturada de István Bartalos va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sérvulo Abelleira. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, George 'Jungle' Membe gairebé va marcar per a Sheriffs des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Norbert Thiemel per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però István Bartalos va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a George 'Jungle' Membe de Sheriffs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69 del partit, George 'Jungle' Membe de l'equip Sheriffs, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Chiquikrater

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 18 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Valdiney Morais va marxar de Lars-Olov Läfstad en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Chiquikrater van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Chiquikrater, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Karol Łukaczyński va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.