Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tr3s Monos FC (436809) - Thea F.C. (434538) » 726942612: T75/J5/VI

Liga 726942612 Información oficial sobre el partido 726942612 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.817 (15135)

Tr3s Monos FC Alineación oficial del equipo 'Tr3s Monos FC' en el partido 1 - 0 Thea F.C. Alineación oficial del equipo 'Thea F.C.' en el partido
Ivan Daminescu (42') 1 - 0
Tr3s Monos FC Alineación oficial del equipo 'Tr3s Monos FC' en el partido 1 - 0 Thea F.C. Alineación oficial del equipo 'Thea F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tr3s Monos FC Alineación oficial del equipo 'Tr3s Monos FC' en el partido 2 - 0 Thea F.C. Alineación oficial del equipo 'Thea F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tr3s Monos FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Monos s'avançava al marcador al minut 42, després d'un rebot que va caçar en Ivan Daminescu per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Mario Carbona va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Monos.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Giacomo Dell'Oro va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ivan Daminescu va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en José Iván Carrera rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, José Iván Carrera gairebé va marcar per a Monos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Giuseppe Gallizio es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El Monos ho intentava per la dreta per mitjà de Shamaan Ibrahim, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Roy 'La clapa' Bolaños al minut 75 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pedro 'Pedri' Iturrate va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local Shamaan Ibrahim per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Roy 'La clapa' Bolaños va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Thea F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 33 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Benet 'Homeless' Beltran, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Maksim 'Æsir' Panushin va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Pyae Moe no va ser aprofitada per en Albert 'Renegade' Debrincat que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Thea van sortir al contraatac amb encert al minut 65, però Maksim 'Æsir' Panushin no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Thea va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Clancy 'Malaka' Kalaw Kawaw Ya, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.