Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gandaya Carbayona (120767) - Compañia Easy S.A. (1457930) » 726941879: T75/J5/VI

Liga 726941879 Información oficial sobre el partido 726941879 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.804 (15122)

Gandaya Carbayona Alineación oficial del equipo 'Gandaya Carbayona' en el partido 3 - 0 Compañia Easy S.A. Alineación oficial del equipo 'Compañia Easy S.A.' en el partido
Saidy Knoll (23') 1 - 0
Frank Hindsberg (36') 2 - 0
Juuso Lehtinen (40') 3 - 0
Gandaya Carbayona Alineación oficial del equipo 'Gandaya Carbayona' en el partido 3 - 0 Compañia Easy S.A. Alineación oficial del equipo 'Compañia Easy S.A.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Gandaya Carbayona Alineación oficial del equipo 'Gandaya Carbayona' en el partido 6 - 0 Compañia Easy S.A. Alineación oficial del equipo 'Compañia Easy S.A.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gandaya Carbayona

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 23 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Saidy Knoll. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Frank Hindsberg va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Juuso Lehtinen de Carbayona va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marc-Alexandre Berton va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ahmad Ben-Aïssa de Carbayona va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Carbayona Alejandro Fonseca quasi marca al minut 62 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Léon Tawaba l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El jugador local Spartaco Agresti per poc que no incrementa el marcador al minut 64. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Silo Ferrater va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Spartaco Agresti es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Silo Ferrater al minut 86 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alejandro Fonseca va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 236 Minuto 90 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Tanio Cubas va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 90 de joc.

Compañia Easy S.A.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oleksandr Skripnik es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.