Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hellacopter FC (1371607) - JD Team FC (1415363) » 726941775: T75/J7/VI

Liga 726941775 Información oficial sobre el partido 726941775 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.802 (15120)

Hellacopter FC Alineación oficial del equipo 'Hellacopter FC' en el partido 3 - 0 JD Team FC Alineación oficial del equipo 'JD Team FC' en el partido
János Petrók (59') 1 - 0
Arda Karahan (60') 2 - 0
Arda Karahan (67') 3 - 0
Hellacopter FC Alineación oficial del equipo 'Hellacopter FC' en el partido 3 - 0 JD Team FC Alineación oficial del equipo 'JD Team FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hellacopter FC Alineación oficial del equipo 'Hellacopter FC' en el partido 4 - 0 JD Team FC Alineación oficial del equipo 'JD Team FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hellacopter FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Duilio Pes va deixar la defensa rival amb un pam de nas. János Petrók va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Hellacopter posava el marcador 1 a 0.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Hellacopter va augmentar la diferència quan Arda Karahan no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Arda Karahan es va introduir dins la defensa central al minut 67, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Al minut 2, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Arda Karahan! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Hellacopter va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 26 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Arda Karahan ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Arda Karahan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Hellacopter se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En János Petrók va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En János Petrók del Hellacopter ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Damien Chanet va estar a punt d'acabar en gol al minut 56, però el porter visitant Gonzalo Rio Reyero va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 289 Minuto 66 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Damien Chanet per la seva rapidesa. Al minut 66 va intentar marxar per velocitat d'en Ştefan Răboj, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gonzalo Rio Reyero al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Cedric Rutter va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Duilio Pes de Hellacopter la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

JD Team FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Team va anar a parar a la dreta de l'atac on en Francisco Aristimuño, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de José Reinares la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Team havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Rafael Garisas de Team va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ştefan Răboj de Team va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.