Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Adrielmasmejor C.F (1586142) - Sergei Club (993774) » 726941604: T75/J6/VI

Liga 726941604 Información oficial sobre el partido 726941604 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.799 (15117)

Adrielmasmejor C.F Alineación oficial del equipo 'Adrielmasmejor C.F' en el partido 0 - 3 Sergei Club Alineación oficial del equipo 'Sergei Club' en el partido
0 - 1 Simon Lutar (5')
0 - 2 Gonzalo Ipinza (28')
0 - 3 Mohamed Assalé (87')
Adrielmasmejor C.F Alineación oficial del equipo 'Adrielmasmejor C.F' en el partido 0 - 3 Sergei Club Alineación oficial del equipo 'Sergei Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Adrielmasmejor C.F Alineación oficial del equipo 'Adrielmasmejor C.F' en el partido 0 - 3 Sergei Club Alineación oficial del equipo 'Sergei Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Adrielmasmejor C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Adrielmasmejor va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Francisco Entrambasaguas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 235 Minuto 29 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Jordi Castellet va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 206 Minuto 59 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Manuel Yanke va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Sergei Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Simon Lutar va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al 28 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Sergei augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Gonzalo Ipinza es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Mohamed Assalé de Sergei va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 87. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Raimon Peix va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Joaquim Lliberós va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Tomasz Węglarski, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Tomasz Węglarski va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, el Sergei va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Uroš Golić s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 219 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Tomasz Węglarski va poder marcar per a Sergei en un servei de cantonada picat per en Uroš Golić quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Sergei quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Mohamed Assalé va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Joaquim Lliberós va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gonzalo Ipinza, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.