Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cuatro mataos (1595695) - Exceso De Queso (992415) » 726941270: T75/J7/VI

Liga 726941270 Información oficial sobre el partido 726941270 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.793 (15111)

cuatro mataos Alineación oficial del equipo 'cuatro mataos' en el partido 4 - 1 Exceso De Queso Alineación oficial del equipo 'Exceso De Queso' en el partido
Pompiliu Buzgar (3') 1 - 0
Pompiliu Buzgar (42') 2 - 0
Pompiliu Buzgar (43') 3 - 0
Pompiliu Buzgar (48') 4 - 0
4 - 1 Janne Liimatainen (62')
cuatro mataos Alineación oficial del equipo 'cuatro mataos' en el partido 4 - 1 Exceso De Queso Alineación oficial del equipo 'Exceso De Queso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
cuatro mataos Alineación oficial del equipo 'cuatro mataos' en el partido 4 - 1 Exceso De Queso Alineación oficial del equipo 'Exceso De Queso' en el partido
Tiene un resultado normal 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cuatro mataos

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Pompiliu Buzgar, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pompiliu Buzgar va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Amb 43 minuts jugats, en Pompiliu Buzgar va augmentar l'avantatge de cuatro a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de cuatro va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pompiliu Buzgar progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Chafik Bichari va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 2 de joc.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Etor Basabil una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Frederico Achás va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Pompiliu Buzgar gairebé va marcar per a cuatro des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ximo 'Beckenbauer' Rafecas per poc que no incrementa el marcador al minut 63. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Frederico Achás va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Dora de cuatro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Exceso De Queso

Goles Goles

  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 62, el Queso va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Janne Liimatainen, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 33 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Pablo Díez de Tejada va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 33, i va passar la pilota a Gerardo Esteller, però aquest no va encertar a marcar.
  • 216 Minuto 43 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Pablo Ozores va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Alberto Márquez, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 253 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 57 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Pablo Ozores amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, José Alejandro Martin Fernández de Queso va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.