Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torres SD (1578431) - Kobras Locas C.F. (1589514) » 726941086: T75/J4/VI

Liga 726941086 Información oficial sobre el partido 726941086 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.790 (15108)

Torres SD Alineación oficial del equipo 'Torres SD' en el partido 1 - 1 Kobras Locas C.F. Alineación oficial del equipo 'Kobras Locas C.F.' en el partido
Justo Ayala (26') 1 - 0
1 - 1 Abel Granollachs (72')
Torres SD Alineación oficial del equipo 'Torres SD' en el partido 1 - 1 Kobras Locas C.F. Alineación oficial del equipo 'Kobras Locas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torres SD Alineación oficial del equipo 'Torres SD' en el partido 0 - 2 Kobras Locas C.F. Alineación oficial del equipo 'Kobras Locas C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torres SD

Goles Goles

  • 186 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Torres amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Justo Ayala, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Torres van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 32, però Maksim Vozhov va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Saverio Belcredi, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Anis Ghenam va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Torres se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Anis Ghenam va estar a punt d'avançar els locals al minut 78 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maksim Vozhov de Torres amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Kobras Locas C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 72 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Kobras van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Abel Granollachs.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Al minut 5 de partit, Jaroslaw Jahnel-Fodor quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Josué Moncada va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en George Dană quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Torres. La jugada d'estratègia del Kobras per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Josué Moncada va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Kobras va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 76, quan Abel Granollachs va quedar-se sol davant el porter Agemar Sinn, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Roberto Pardo de Kobras va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.