Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Caserio (313580) - Ojeras FC (491684) » 726940979: T75/J4/VI

Liga 726940979 Información oficial sobre el partido 726940979 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.788 (15106)

Atletico Caserio Alineación oficial del equipo 'Atletico Caserio' en el partido 4 - 0 Ojeras FC Alineación oficial del equipo 'Ojeras FC' en el partido
Sérgio Ricardo Macarrão (32') 1 - 0
Davut Müşir (59') 2 - 0
Davut Müşir (74') 3 - 0
Sérgio Ricardo Macarrão (83') 4 - 0
Atletico Caserio Alineación oficial del equipo 'Atletico Caserio' en el partido 4 - 0 Ojeras FC Alineación oficial del equipo 'Ojeras FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Caserio Alineación oficial del equipo 'Atletico Caserio' en el partido 2 - 0 Ojeras FC Alineación oficial del equipo 'Ojeras FC' en el partido
Tiene suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Caserio

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ojeras. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sérgio Ricardo Macarrão la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Atletico es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 32.
  • 135 Minuto 59 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Davut Müşir va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 0. L'experiència és un grau!
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): Atletico va obtenir un penal al minut 74, que va llançar a la perfecció Davut Müşir. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Atletico va aconseguir el 4 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Artem Kottsov, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Sérgio Ricardo Macarrão que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 9 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Oļegs Grīnbergs va ridiculitzar a en Luis Barrera amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fernando Vera Alonso va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Luis Ibars de Povil va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gergely Gura va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El jugador local Oļegs Grīnbergs per poc que no incrementa el marcador al minut 35. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Luis Ibars de Povil va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Fernando Vera Alonso es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Davut Müşir gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Ibars de Povil va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Igor Bujan va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ojeras FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Ojeras van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 82, però Felip Beneyto va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.