Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tobaretax Underground (438712) - Merseyside Red come back (801957) » 726939911: T75/J3/VI

Liga 726939911 Información oficial sobre el partido 726939911 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.769 (15087)

Tobaretax Underground Alineación oficial del equipo 'Tobaretax Underground' en el partido 1 - 2 Merseyside Red come back Alineación oficial del equipo 'Merseyside Red come back' en el partido
0 - 1 Silvester Brötchen (31')
Władysław Bałuk (33') 1 - 1
1 - 2 Angelillo Alonso (73')
Tobaretax Underground Alineación oficial del equipo 'Tobaretax Underground' en el partido 1 - 2 Merseyside Red come back Alineación oficial del equipo 'Merseyside Red come back' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tobaretax Underground Alineación oficial del equipo 'Tobaretax Underground' en el partido 2 - 1 Merseyside Red come back Alineación oficial del equipo 'Merseyside Red come back' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,0 % 24,3 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tobaretax Underground

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Després de 33 minuts de partit, Władysław Bałuk igualava per Underground en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Władysław Bałuk va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Hakan Pittesser va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Underground, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Wulf Schuchmann va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Romasius Kvietkus va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Underground se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Andrin Rohrs va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Underground enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després de 79 minuts, Wulf Schuchmann va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Merseyside Red come back

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Silvester Brötchen quedar desmarcat i marcar per a Merseyside al minut 31. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 140 Minuto 73 (Gol de contra de falta): El contraatac de Merseyside va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Angelillo Alonso va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Merseyside va estar a punt d'arribar en un córner. En Hansi Oeltze va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Merseyside va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 43, quan Hoàng Miên Thần va quedar-se sol davant el porter Adrian Stănică, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, un refús desafortunat de Adrian Stănică, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jorge Mascayo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 280 Minuto 81 (Ocasión de falta): Adrian Stănică va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Angelillo Alonso que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.