Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bruffalo FC. (1370347) - Desesperao (125731) » 726939596: T75/J8/VI

Liga 726939596 Información oficial sobre el partido 726939596 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.763 (15081)

Bruffalo FC. Alineación oficial del equipo 'Bruffalo FC.' en el partido 1 - 1 Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido
0 - 1 Jaime Checa (59')
Tayfun Namık (86') 1 - 1
Bruffalo FC. Alineación oficial del equipo 'Bruffalo FC.' en el partido 1 - 1 Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bruffalo FC. Alineación oficial del equipo 'Bruffalo FC.' en el partido 3 - 0 Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido
Tiene mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bruffalo FC.

Goles Goles

  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): Tayfun Namık va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Bruffalo i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Bruffalo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Birk Strube ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yüksel Sarıçam de Bruffalo es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Desesperao

Goles Goles

  • 170 Minuto 59 (Gol de falta): Al minut 59 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Jaime Checa va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Sergio Vilallonga va rebre molts aplaudiments. Al minut 15 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Desesperao va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Jaime Checa va quedar-se sol davant el porter Karl Vaher, però aquest va poder aturar el xut.
  • 206 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Jaime Checa va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Desesperao quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Afonso Dadín va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Aaron Miquel va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Antonio Manuel Titos quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Karl Vaher, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 89, quan en José Antonio Segón va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 5, Eulatz Garailaraudo de Desesperao va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Julio Merodio de Desesperao va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Besategui.