Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Desesperao (125731) - Pertor (487445) » 726939581: T75/J5/VI

Liga 726939581 Información oficial sobre el partido 726939581 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.763 (15081)

Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido 3 - 0 Pertor Alineación oficial del equipo 'Pertor' en el partido
Sergio Vilallonga (68') 1 - 0
Jaime Checa (76') 2 - 0
Afonso Dadín (83') 3 - 0
Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido 3 - 0 Pertor Alineación oficial del equipo 'Pertor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido 3 - 0 Pertor Alineación oficial del equipo 'Pertor' en el partido
Tiene un resultado normal 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desesperao

Goles Goles

  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Sergio Vilallonga ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Desesperao es posava per davant 1 a 0.
  • 130 Minuto 76 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Jaime Checa va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 76 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Desesperao a 3 - 0. Afonso Dadín va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Sergio Vilallonga va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Desesperao.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Desesperao va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Antonio Manuel Titos en un 1 contra 1 amb el porter Walter Runcio, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 225 Minuto 56 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Antonio Manuel Titos gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Gana va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Desesperao a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sergio Vilallonga va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, Nel Prados gairebé va marcar per a Desesperao des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Vilallonga de Desesperao amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pertor

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Joan Rigol que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rizwan Haris es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.