Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xabale (1598810) - coopi (794758) » 726939533: T75/J7/VI

Liga 726939533 Información oficial sobre el partido 726939533 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.762 (15080)

Xabale Alineación oficial del equipo 'Xabale' en el partido 1 - 1 coopi Alineación oficial del equipo 'coopi' en el partido
0 - 1 Alejandro Acevedo (30')
Patryk Marko (80') 1 - 1
Xabale Alineación oficial del equipo 'Xabale' en el partido 1 - 1 coopi Alineación oficial del equipo 'coopi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xabale Alineación oficial del equipo 'Xabale' en el partido 0 - 1 coopi Alineación oficial del equipo 'coopi' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,5 % 1,3 % 85,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xabale

Goles Goles

  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Patryk Marko s'emportà una gran ovació del públic local al minut 80, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Demetrio Calvo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Xabale que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Xabale sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Patryk Marko, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Lucio Balboa va entorpir al marcador d'en Sante Gavinelli per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lucio Balboa de Xabale es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sebastià Oromí de Xabale la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Sebastià Oromí va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

coopi

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alejandro Acevedo quedar desmarcat i marcar per a coopi al minut 30. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Imanol Ochoa quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Lesław Michalak, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Imanol Ochoa va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pablo Torrecillas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mateo Touza. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 284 Minuto 78 (Ocasión de penalti): Jesús Cardona de coopi va fallar un penal al minut 78, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.