Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

coopi (794758) - Ustrem (777068) » 726939523: T75/J4/VI

Liga 726939523 Información oficial sobre el partido 726939523 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.762 (15080)

coopi Alineación oficial del equipo 'coopi' en el partido 5 - 0 Ustrem Alineación oficial del equipo 'Ustrem' en el partido
Óscar Munilla (23') 1 - 0
Sergio Entrala (53') 2 - 0
Imanol Ochoa (54') 3 - 0
Imanol Ochoa (62') 4 - 0
Alejandro Acevedo (68') 5 - 0
coopi Alineación oficial del equipo 'coopi' en el partido 5 - 0 Ustrem Alineación oficial del equipo 'Ustrem' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
coopi Alineación oficial del equipo 'coopi' en el partido 2 - 0 Ustrem Alineación oficial del equipo 'Ustrem' en el partido
Tiene bastante suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

coopi

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Óscar Munilla, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del coopi se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 23.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En Sergio Entrala de coopi va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 54, el coopi va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Imanol Ochoa, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Imanol Ochoa va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de coopi va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alejandro Acevedo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): coopi per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Óscar Munilla va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 224 Minuto 5 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 5, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Pablo Torrecillas sempre els tira per la dreta i en Antonio Alberto Ruiz Gutiérrez, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 205 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Miguel Cuéllar de coopi va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Antonio Ichaso al minut 11 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonio Ichaso va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49, Jakes Zorrozkoiti gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Antonio Alberto Ruiz Gutiérrez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ricardo Eraustieta de coopi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Sergio Entrala de coopi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Ustrem

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Ustrem van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ignacio Santiago va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 209 Minuto 10 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Jordi Alorda va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Antonio Ichaso. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 240 Minuto 13 (Ocasión de contra de falta): Ustrem van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 13 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ignacio Santiago no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Artozki Armasa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Artozki Armasa de Ustrem va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.