Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aguilas Real C.F. (1591430) - F.C. Skiper (1335772) » 726939417: T75/J6/VI

Liga 726939417 Información oficial sobre el partido 726939417 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.760 (15078)

Aguilas Real C.F. Alineación oficial del equipo 'Aguilas Real C.F.' en el partido 1 - 2 F.C. Skiper Alineación oficial del equipo 'F.C. Skiper' en el partido
0 - 1 Ştefan Troi (21')
Markus Baudler (62') 1 - 1
1 - 2 Ştefan Troi (63')
Aguilas Real C.F. Alineación oficial del equipo 'Aguilas Real C.F.' en el partido 1 - 2 F.C. Skiper Alineación oficial del equipo 'F.C. Skiper' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aguilas Real C.F. Alineación oficial del equipo 'Aguilas Real C.F.' en el partido 1 - 1 F.C. Skiper Alineación oficial del equipo 'F.C. Skiper' en el partido
Tiene un resultado normal 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,0 % 42,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aguilas Real C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Aguilas eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 62, Markus Baudler va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 14 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 14 en Rasmus Kjaergaard ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Enric Armendáriz el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Aguilas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marko Barbulović va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Galindo de Aguilas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

F.C. Skiper

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ştefan Troi quedar desmarcat i marcar per a Skiper al minut 21. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 63 minuts, el tirador de faltes del Skiper va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ştefan Troi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Carlos Ames va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 7 de joc.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Aguilas. La jugada d'estratègia del Skiper per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Hami Erbey va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): Ştefan Troi quasi marca en una jugada assajada de córner que Ilija Lazarovski havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Edo Leurink. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Skiper quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Vasil Bozhilov va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Antonio Martínez Polo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.