Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

benito all team (778807) - ATLETICO FERJARMIN (988885) » 726939149: T75/J9/VI

Liga 726939149 Información oficial sobre el partido 726939149 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.755 (15073)

benito all team Alineación oficial del equipo 'benito all team' en el partido 1 - 2 ATLETICO FERJARMIN Alineación oficial del equipo 'ATLETICO FERJARMIN' en el partido
0 - 1 Jukka Sutinen (34')
Carlos Cayon (44') 1 - 1
1 - 2 Jukka Sutinen (75')
benito all team Alineación oficial del equipo 'benito all team' en el partido 1 - 2 ATLETICO FERJARMIN Alineación oficial del equipo 'ATLETICO FERJARMIN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
benito all team Alineación oficial del equipo 'benito all team' en el partido 5 - 1 ATLETICO FERJARMIN Alineación oficial del equipo 'ATLETICO FERJARMIN' en el partido
Es un cenizo 5.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

benito all team

Goles Goles

  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, Carlos Cayon va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Lope Mercader quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del benito sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Lope Mercader, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 44 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos Cayon va estar a punt d'acabar en gol al minut 44, però el porter visitant Şaban Kırdağ va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Sergio Cuadérnigas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de benito se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de benito a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Baudilio Martín va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Soler de benito amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

ATLETICO FERJARMIN

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En José Baquedano entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al FERJARMIN, un peu providencial d'en Jukka Sutinen va situar el 0-1 al panell digital.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jukka Sutinen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a FERJARMIN.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Jukka Sutinen quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nicola Bertossio, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FERJARMIN, l'equip va recuperar la pilota al minut 52 i va contraatacar. En Jukka Sutinen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.