Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Viladecans City (1460760) - La Palma CF (1600399) » 726939094: T75/J9/VI

Liga 726939094 Información oficial sobre el partido 726939094 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.754 (15072)

Viladecans City Alineación oficial del equipo 'Viladecans City' en el partido 5 - 0 La Palma CF Alineación oficial del equipo 'La Palma CF' en el partido
Pascal Dragschitz (5') 1 - 0
Vincent Guiton (8') 2 - 0
Pascal Dragschitz (18') 3 - 0
Mauro Spotti (26') 4 - 0
Charly Prudent (78') 5 - 0
Viladecans City Alineación oficial del equipo 'Viladecans City' en el partido 5 - 0 La Palma CF Alineación oficial del equipo 'La Palma CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Viladecans City Alineación oficial del equipo 'Viladecans City' en el partido 2 - 0 La Palma CF Alineación oficial del equipo 'La Palma CF' en el partido
Tiene bastante suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viladecans City

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Corria el minut 5, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Viladecans s'avançava en el marcador després que en Pascal Dragschitz xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): En Vincent Guiton va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 134 Minuto 18 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Viladecans i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 18 minuts de joc. Mentre en Pascal Dragschitz el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Palma. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mauro Spotti la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Viladecans es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 26.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Charly Prudent de Viladecans va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bogdan Mondan va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jan Flodwald al minut 71 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vincent Guiton va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Urho Aimonen de Viladecans la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Charly Prudent de Viladecans va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

La Palma CF

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 90 (Ocasión de falta): Després de 90 minuts, José María Iruleta va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però José Esteban Malaree el va poder desviar a córner.