Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Sant Cristòfol (489876) - Atlético Profesores C.F. (1370897) » 726938951: T75/J1/VI

Liga 726938951 Información oficial sobre el partido 726938951 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.752 (15070)

F.C.Sant Cristòfol Alineación oficial del equipo 'F.C.Sant Cristòfol ' en el partido 4 - 2 Atlético Profesores C.F. Alineación oficial del equipo 'Atlético Profesores C.F.' en el partido
Gaspar Agorreta (12') 1 - 0
1 - 1 Sina Babolhavaeji (19')
Gaspar Agorreta (24') 2 - 1
2 - 2 Selmane zairi (29')
Răzvan Haşaş (80') 3 - 2
Theo Flürchen (82') 4 - 2
F.C.Sant Cristòfol Alineación oficial del equipo 'F.C.Sant Cristòfol ' en el partido 4 - 2 Atlético Profesores C.F. Alineación oficial del equipo 'Atlético Profesores C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C.Sant Cristòfol Alineación oficial del equipo 'F.C.Sant Cristòfol ' en el partido 1 - 4 Atlético Profesores C.F. Alineación oficial del equipo 'Atlético Profesores C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,2 % 0,8 % 88,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Sant Cristòfol

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Cristòfol contenien la respiració mentre en Gaspar Agorreta s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Cristòfol va ser Gaspar Agorreta.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Cristòfol prenia la batuta de l'encontre al minut 80, quan en Răzvan Haşaş va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Theo Flürchen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 5 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Ralf Rahden va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Selmane zairi. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): Gaspar Agorreta quasi dona a Cristòfol l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Cristòfol per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 11, quan Gaspar Agorreta va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Cristòfol va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gaspar Agorreta va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Naser Sam Hayel.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Răzvan Haşaş va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Arcadio Castella va entorpir al marcador d'en Pedro Caliens per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Josep Maria Boquera va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Atlético Profesores C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 en Sina Babolhavaeji va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Als 29 minuts de partit, Selmane zairi de Profesores va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lorenzo 't Hoen de Profesores amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.