Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kross Jacket FC (795734) - F.C. Barcarès (993167) » 726938812: T75/J8/VI

Liga 726938812 Información oficial sobre el partido 726938812 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.749 (15067)

Kross Jacket FC Alineación oficial del equipo 'Kross Jacket FC' en el partido 0 - 4 F.C. Barcarès Alineación oficial del equipo 'F.C. Barcarès' en el partido
0 - 1 Xavi Manils (17')
0 - 2 Cataldo Palmentieri (25')
0 - 3 Gabriele Chiauzzi (70')
0 - 4 Charles Cornil (90')
Kross Jacket FC Alineación oficial del equipo 'Kross Jacket FC' en el partido 0 - 4 F.C. Barcarès Alineación oficial del equipo 'F.C. Barcarès' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kross Jacket FC Alineación oficial del equipo 'Kross Jacket FC' en el partido 2 - 0 F.C. Barcarès Alineación oficial del equipo 'F.C. Barcarès' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kross Jacket FC

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 53 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en José Trujillo va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Manolo Mato per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Óscar Sánchez Siles va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 89, i va passar la pilota a Hans Sonino, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Giuseppe Tessaro de Krossers es va guanyar la targeta groga merescudament.

F.C. Barcarès

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 17, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Xavi Manils es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Cataldo Palmentieri va marcar al minut 25 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Krossers. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gabriele Chiauzzi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del F.C.B. es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 70.
  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): El F.C.B. era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Charles Cornil va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gabriele Chiauzzi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Pavlo Gordienko va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de F.C.B. que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): F.C.B. van sortir al contraatac amb encert al minut 86, però Cataldo Palmentieri no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Dellonder de F.C.B. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.