Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gazte_Berriak (1339382) - F.C. CUVI (1599215) » 726938658: T75/J12/VI

Liga 726938658 Información oficial sobre el partido 726938658 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.746 (15064)

Gazte_Berriak Alineación oficial del equipo 'Gazte_Berriak' en el partido 3 - 1 F.C. CUVI Alineación oficial del equipo 'F.C. CUVI' en el partido
0 - 1 Wilco Knopper (43')
Theo Kraechenbuehl (50') 1 - 1
Panu Ilonen (55') 2 - 1
Panu Ilonen (89') 3 - 1
Gazte_Berriak Alineación oficial del equipo 'Gazte_Berriak' en el partido 3 - 1 F.C. CUVI Alineación oficial del equipo 'F.C. CUVI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Gazte_Berriak Alineación oficial del equipo 'Gazte_Berriak' en el partido 7 - 0 F.C. CUVI Alineación oficial del equipo 'F.C. CUVI' en el partido
Es un cenizo 7.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gazte_Berriak

Goles Goles

  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 50, el Gazte_Berriak va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Theo Kraechenbuehl, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 els aficionats van embogir quan en Panu Ilonen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Gazte_Berriak.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Panu Ilonen es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 29 (Ocasión evento especial): Theo Kraechenbuehl va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 29, però no s'esperava que en Bader Al-Mosleh, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Panu Ilonen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El Gazte_Berriak ho intentava per la dreta per mitjà de Panu Ilonen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Igor Wodecki va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Gazte_Berriak van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Panu Ilonen, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marbert Boemeke.

F.C. CUVI

Goles Goles

  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de F.C. eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 43, Wilco Knopper va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Alen Kastelic va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Wilco Knopper va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de F.C. que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miguel Pablos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.