Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Peñíscola (796598) - Altozano F.C (992064) » 726938233: T75/J4/VI

Liga 726938233 Información oficial sobre el partido 726938233 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.739 (15057)

F.C. Peñíscola Alineación oficial del equipo 'F.C. Peñíscola' en el partido 3 - 2 Altozano F.C Alineación oficial del equipo 'Altozano F.C' en el partido
Jean-Marc Flores (23') 1 - 0
1 - 1 Markus Försti (62')
Adrián Cortesero (68') 2 - 1
2 - 2 Víctor Jalón (83')
Johnny Rhodes (84') 3 - 2
F.C. Peñíscola Alineación oficial del equipo 'F.C. Peñíscola' en el partido 3 - 2 Altozano F.C Alineación oficial del equipo 'Altozano F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Peñíscola Alineación oficial del equipo 'F.C. Peñíscola' en el partido 1 - 2 Altozano F.C Alineación oficial del equipo 'Altozano F.C' en el partido
Tiene suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,6 % 59,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Peñíscola

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jean-Marc Flores, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Cazurrines se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 23.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 els aficionats van embogir quan en Adrián Cortesero va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Cazurrines.
  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Paco Cerezuela la va rematar Johnny Rhodes amb una magnífica volea que va fer pujar per a Cazurrines el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Jean-Marc Flores va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jean-Marc Flores va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Cazurrines va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Patrick Kaup en un 1 contra 1 amb el porter Oswald Tyler, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Cazurrines va estar a punt de posar-se per davant al minut 21 però Paco Cerezuela va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Raúl Aramburu no va ser aprofitada per en Sibrand Beyer que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jean-Marc Flores va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristovo Meis de Cazurrines va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Altozano F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Markus Försti que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 164 Minuto 83 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Altozano al minut 83. Víctor Jalón va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 de partit, Víctor Jalón quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Markus Försti va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Markus Försti quasi aconsegueix empatar per Altozano al minut 87, però Alejandro Galalón va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.