Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tajogaite Ñeee SK (434866) - Sporting de Limon (441289) » 726937534: T75/J11/VI

Liga 726937534 Información oficial sobre el partido 726937534 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.726 (15044)

Tajogaite Ñeee SK Alineación oficial del equipo 'Tajogaite Ñeee SK' en el partido 0 - 1 Sporting de Limon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Limon' en el partido
0 - 1 Dani Mallebrera (77')
Tajogaite Ñeee SK Alineación oficial del equipo 'Tajogaite Ñeee SK' en el partido 0 - 1 Sporting de Limon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Limon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tajogaite Ñeee SK Alineación oficial del equipo 'Tajogaite Ñeee SK' en el partido 0 - 1 Sporting de Limon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Limon' en el partido
Tiene un resultado normal 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tajogaite Ñeee SK

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Tajogaite van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 37, però Adolfo Pi y Margall va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 44 minuts, el Tajogaite va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Amets Lepategiurizar de Tajogaite amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sporting de Limon

Goles Goles

  • 137 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 77 una excel·lent centrada de Manuel Igarzábal va arribar a Dani Mallebrera, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Caitan Zozaya va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 15, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Javad Dehban va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tajogaite. La jugada d'estratègia del Sporting per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mouhsine Fatah va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Florin Şuştic quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 207 Minuto 79 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Sporting va ser a punt de marcar al minut 79, quan el seu jugador Mouhsine Fatah va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 239 Minuto 83 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Antonio Vargas Segovia va marxar de Amets Lepategiurizar en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Sporting van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Mouhsine Fatah de Sporting va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.