Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PSV Abdomen (1434943) - Dorkhan MaCaBra (1371318) » 726936843: T75/J6/VI

Liga 726936843 Información oficial sobre el partido 726936843 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.714 (15032)

PSV Abdomen Alineación oficial del equipo 'PSV Abdomen' en el partido 0 - 2 Dorkhan MaCaBra Alineación oficial del equipo 'Dorkhan MaCaBra' en el partido
0 - 1 Erim Özbek (18')
0 - 2 Juan Pedro Surrey (33')
PSV Abdomen Alineación oficial del equipo 'PSV Abdomen' en el partido 0 - 2 Dorkhan MaCaBra Alineación oficial del equipo 'Dorkhan MaCaBra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PSV Abdomen Alineación oficial del equipo 'PSV Abdomen' en el partido 2 - 0 Dorkhan MaCaBra Alineación oficial del equipo 'Dorkhan MaCaBra' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSV Abdomen

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Juan Víctor Cózar Herrera va poder marcar per a Abdomen en un servei de cantonada picat per en Radomír Došek quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 200 Minuto 84 (Ocasión de falta): Abdomen va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 84, però el xut va anar a parar al pal.

Dorkhan MaCaBra

Goles Goles

  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Erim Özbek de Dorkhan va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 186 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Dorkhan amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Juan Pedro Surrey, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Dorkhan van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 25, però Anton Konôpka va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Dorkhan va anar a parar a la dreta de l'atac on en Erim Özbek, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francesco Franceschi.