Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castilla Minerva (1578877) - bictorioso (1332365) » 726936820: T75/J14/VI

Liga 726936820 Información oficial sobre el partido 726936820 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.713 (15031)

Castilla Minerva Alineación oficial del equipo 'Castilla Minerva' en el partido 0 - 2 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
0 - 1 Rahman Hana El-Fayez (29')
0 - 2 Alejandro Espín (66')
Castilla Minerva Alineación oficial del equipo 'Castilla Minerva' en el partido 0 - 2 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Castilla Minerva Alineación oficial del equipo 'Castilla Minerva' en el partido 2 - 2 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
Tiene mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 27,0 % 46,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castilla Minerva

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Sigurd Bakke va marxar de Adri Miravet en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Minerva van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Patryk Kopański quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Elia Staab va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 61, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan Gunārs Rozenbergs-Rožkalns des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Patryk Kopański de Minerva es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 79, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Cisorio de Minerva va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Patryk Kopański de Minerva la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

bictorioso

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Rahman Hana El-Fayez que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a bictorioso.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Alejandro Espín va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 66, i va fer pujar el 0 - 2 per a bictorioso.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Marcos Corvera va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Marcos Corvera, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 12 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en José Vicente Vázquez Huertas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Rahman Hana El-Fayez es va quedar sol davant del porter, al minut 48. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.