Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CA Iberos XI (1333068) - UE Makabi Dakostar (794473) » 726936614: T75/J5/VI

Liga 726936614 Información oficial sobre el partido 726936614 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.710 (15028)

CA Iberos XI Alineación oficial del equipo 'CA Iberos XI' en el partido 1 - 1 UE Makabi Dakostar Alineación oficial del equipo 'UE Makabi Dakostar' en el partido
Georgi Nikolov (82') 1 - 0
1 - 1 Odd Reiten (83')
CA Iberos XI Alineación oficial del equipo 'CA Iberos XI' en el partido 1 - 1 UE Makabi Dakostar Alineación oficial del equipo 'UE Makabi Dakostar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CA Iberos XI Alineación oficial del equipo 'CA Iberos XI' en el partido 2 - 1 UE Makabi Dakostar Alineación oficial del equipo 'UE Makabi Dakostar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CA Iberos XI

Goles Goles

  • 123 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 82 gràcies a la jugada de Georgi Nikolov, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mateusz Grzebski va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Iberos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Eleazar Duarte en un 1 contra 1 amb el porter Jimmy Vermeulen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Iberos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pau Masich va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jimmy Vermeulen.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Ivan Balykov del Iberos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sezgi Kudsi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 es va veure una gran oportunitat per a Iberos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pau Masich, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

UE Makabi Dakostar

Goles Goles

  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Odd Reiten, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de 吴 (Wu) 瑞兴 (Ruixing) que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Uemdlemos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Odd Reiten va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gil João Soares es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.