Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Florito (1579958) - Berri CF (1582498) » 726936610: T75/J4/VI

Liga 726936610 Información oficial sobre el partido 726936610 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.710 (15028)

Florito Alineación oficial del equipo 'Florito' en el partido 0 - 0 Berri CF Alineación oficial del equipo 'Berri CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Florito Alineación oficial del equipo 'Florito' en el partido 3 - 1 Berri CF Alineación oficial del equipo 'Berri CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Florito

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Kaspar Kastan del Florito ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Quentin Didot no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Axel Amse estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Cyryl Biedal va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Alois Gonsenheim va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Berri. La jugada d'estratègia del Florito per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Cyryl Biedal va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Berri CF

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Piotr Późniak va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Cristian Ghergar, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Simone Masala, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 33 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kim Weindorf de Berri es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69 del partit, Kim Weindorf de l'equip Berri, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.