Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Makabi Dakostar (794473) - Cardiacos F.C. (47905) » 726936599: T75/J1/VI

Liga 726936599 Información oficial sobre el partido 726936599 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.710 (15028)

UE Makabi Dakostar Alineación oficial del equipo 'UE Makabi Dakostar' en el partido 2 - 2 Cardiacos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cardiacos F.C.' en el partido
Gil João Soares (29') 1 - 0
1 - 1 Falke Møller (35')
1 - 2 Mario Angerschmid (38')
Gil João Soares (72') 2 - 2
UE Makabi Dakostar Alineación oficial del equipo 'UE Makabi Dakostar' en el partido 2 - 2 Cardiacos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cardiacos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UE Makabi Dakostar Alineación oficial del equipo 'UE Makabi Dakostar' en el partido 1 - 3 Cardiacos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cardiacos F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Makabi Dakostar

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Uemdlemos contenien la respiració mentre en Gil João Soares s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 113 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els jugadors del Uemdlemos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 72, deixant Gil João Soares en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Odd Reiten va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Uemdlemos.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 43 minuts, en Sebastian Biro no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Geerten van Kassel va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Kelvin Sicard va ridiculitzar a en Joel Almarge amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Uemdlemos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 80, però el xut de Lucio Vitolo des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Sebastian Biro va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Cardiacos F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 35 minuts Falke Møller va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Cardiacos sabia com jugar al contraatac, i al minut 38, Mario Angerschmid va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Daniel Villa va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Mario Angerschmid quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jimmy Vermeulen, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Alberto Pidal quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Jona Gress de Cardiacos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Villa.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mario Angerschmid de Cardiacos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.